Tentzetter.nl in het nieuws

Wethouder Gerrie Hempen bezoekt tentzetter.nl en maakt kennis met het vak van tentenzetter.

‘Je staat op een leeg terrein en even later staat er een compleet tentendorp waar veel mensen plezier gaan beleven. Daarom is het vak van tentenbouwer zo leuk’ vertelt Walraad Benjamins van Tentenverhuur Benjamins in Zuidwolde. Samen met zijn vrouw Anja is hij in 2004 begonnen met de tentenverhuur.‘Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van de luxere tenten voor evenementen zoals Bevrijdingsfestivals, CH de Wolden en de ronde van Drenthe, maar ook overheidsgerelateerde opdrachten. Onze tenten staan nu bijv. als triagetent bij Treant in Emmen en Hoogeveen’ aldus Walraad. In 2004 zijn zij begonnen met 2 tenten en nu zijn er ruim100 tenten. Een mooie ontwikkeling aldus Anja, ‘Wij zorgen ervoor dat alles veilig, netjes en schoon is, wij willen geen rommel verhuren. Maar er is ook volop aandacht onze medewerkers. Ook van hun verwachten wij dat zij op nette en zorgvuldige manier hun werk doen.En om de tenten na gebruik weer netjes te wassen staat er in de loods in Zuidwolde een gigantische wasmachine waar de tenten gewassen kunnen worden. ‘Dit was een forse investering voor ons maar onze filosofie is dat wij de klant graag nette en schone tenten willen aanbieden. En dan is de zo’n investering een must’ zegt Walraad. De coronacrisis heeft ook zeker invloed op hun bedrijf. Van het ene op het moment lag het werk stil, alle evenementen werden afgelast. Walraad en zijn medewerkers zijn hard aan het werk gegaan met het onderhoud van tenten en materieel. ‘Gelukkig begint de verhuur van tenten een beetje te herstellen maar we zijn er nog niet. Maar wij blijven positief.’ Wethouder Gerrie Hempen, ‘Ik heb grote bewondering voor Walraad en Anja, ondanks de coronacrisis blijven zij positief en werken keihard. Maar ook hun creativiteit spreekt mij aan zoals het verhaal over het meedenken hoe op een veilige en respectvolle manier afscheid genomen kan worden van een overledene. Hun werk gaat verder dan het bouwen van een tent…’.Wij wensen Tentenverhuurbedrijf Benjamins heel veel succes en plezier toe!

Meer nieuwsberichten

Sinds kort, nieuw in ons assortiment: De Cappuchino pagodetent 5 x 5 meter.
10 March 2023
nieuws
Nieuw in ons assortiment! Stretchtenten in diverse afmetingen.
10 March 2023
nieuws
Een dag en een tent om nooit te vergeten
22 July 2022
nieuws
Als montagemedewerker ga je mee op pad om verschillende tenten op- en af te bouwen. De ene keer zijn dat tenten voor een festival, de andere keer is dat een tent voor een (bedrijfs)feest.
22 July 2022
nieuws
Misschien is het een idee om uw kerstpakketten middels een Drive-Thru uit te delen? Zoals wij vorig jaar ook al tenten hebben geplaatst voor diverse diploma- Sinterklaascadeau- en kerstpakketuitreikingen.
22 July 2022
nieuws

De afgelopen periode!

Bekijk al het nieuws