Vacature: montagemedewerker tenten en aluhallen (fulltime)

Als montagemedewerker ga je mee op pad om verschillende tenten op- en af te bouwen. De ene keer zijn dat tenten voor een festival, de andere keer is dat een tent voor een (bedrijfs)feest.

Als montagemedewerker ga je mee op pad om verschillende tenten op- en af te bouwen. De ene keer zijn dat tenten voor een festival, de andere keer is dat een tent voor een (bedrijfs)feest.Als er geen tent op- of afgebouwd hoeft te worden, help je mee in de loods met het onderhouden en schoonmaken van het materiaal.Wij zoeken iemand die aan wil pakken, technisch inzicht heeft en houdt van werken in de buitenlucht en op verschillende locaties.Je ben in ieder geval in bezit van rijbewijs B. (B-E zou nog mooier zijn)En je woont in de buurt van Zuidwolde (dr)Opleiding en ervaring is niet belangrijk, enthousiasme des te meer!Voor meer informatie kun je bellen met Wally op 0651-365 991

Meer nieuwsberichten

Sinds kort, nieuw in ons assortiment: De Cappuchino pagodetent 5 x 5 meter.
10 March 2023
nieuws
Nieuw in ons assortiment! Stretchtenten in diverse afmetingen.
10 March 2023
nieuws
Een dag en een tent om nooit te vergeten
22 July 2022
nieuws
Wethouder Gerrie Hempen bezoekt tentzetter.nl en maakt kennis met het vak van tentenzetter.
22 July 2022
nieuws
Misschien is het een idee om uw kerstpakketten middels een Drive-Thru uit te delen? Zoals wij vorig jaar ook al tenten hebben geplaatst voor diverse diploma- Sinterklaascadeau- en kerstpakketuitreikingen.
22 July 2022
nieuws

De afgelopen periode!

Bekijk al het nieuws