Tenten

Projecten en het laatste nieuws

Wij streven ernaar om uw evenement gemakkelijk, zorgeloos en onvergetelijk te maken. Tenten zijn een elegante maar betaalbare aanvulling op uw feest. Wij staan klaar om uw volgende speciale evenement onvergetelijk te maken.

Onze tenten

De Sailcloth “Noorderzon” is een prachtige tent voor een bruiloft. Een elegante en romantische, natuurlijke buitenruimte voor uw evenement. De ronde en ovale tentvormen passen sierlijk in het landschap en zorgen voor maximaal gebruik van de ruimte. Onze weerbestendige tenten zijn gemaakt van waterdicht doek dat is vervaardigd met vakmanschap dat elegantie, duurzaamheid en eenvoud combineert. De palen zijn gemaakt van massief hout. Verkrijgbaar in 10m bij 20m.
Stretchtenten hebben een sfeervolle en exclusieve uitstraling. Het doek is licht en rekbaar en kan daardoor op diverse manieren gespannen worden. Stretchtent is geschikt voor tuinfeesten, bruiloften, feesten en barbecues.
De 6-hoek pagodetent is door de vorm en grootte zeer geschikt voor privé- of tuinfeesten tot 60 personen. Om meer ruimte te creëren voor bijvoorbeeld entree, garderobe of catering, kunnen we de pagodetenten 5 x 5 meter koppelen aan deze tent.
De Milano pagodetent 6 x 6 meter is voorzien van kunststof zijpanelen en/of glaspanelen. Door de stijlvolle uitstraling is de Milano uitstekend inzetbaar als entree-tent of als VIP accommodatie.
De Bodega SP is een tent met een stijlvolle uitstraling. Deze tent kenmerkt zich door het ronde dak. De Bodega is te verlengen in secties van 3 meter. Zowel de zijkanten als het dak kunnen deels voorzien worden van transparante zeilen.
Door zijn sierlijke vorm is de pagodetent uitermate geschikt voor culinaire evenementen, fairs, kerstmarkten en privé-gelegenheden. De pagodetent heeft een vrije overspanning, dus geen mast in het midden. De zijzeilen kunnen worden voorzien van fraaie boogvensters. De pagodetenten zijn leverbaar met en zonder alu/hout cassettevloer. De tenten kunnen in elke gewenste vorm en hoeveelheid worden geschakeld. Ze kunnen ook als entreetent geplaatst worden aan al onze tenten of aan bestaande gebouwen.
Aluhallen zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Door die vrijstaande constructie van aluminium is de tent op vrijwel ieder terrein te plaatsen. Dat maakt de Aluhal flexibel in maatvoering. Ook omdat we de kadertent eindeloos kunnen verlengen door verschillende Aluhallen aan elkaar te koppelen.
De aluframe partytenten kunnen voorzien worden van geheel transparante zijkantzeilen of sfeervolle boogvensters. Tevens is er de mogelijkheid om een alu/glas deurstel te plaatsen. De tent kan verlengd worden in segmenten van 3 meter. Verder kunnen we de tenten voorzien van een alu/hout cassettevloer. Deze tenten zijn goed te combineren met onze pagodetenten.